Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ciobanul cuțitar din Jidvei reținut de procurori pentru tentativă de omor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 29 de ani, angajat cioban la o stână din localitatea din Feisa, Jidvei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce la sfârșitul săptămânii trecute l-a înjunghiat pe un alt îngrijitor de animale, în vârstă de 30 de ani.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 29 august, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Lupşa Florin, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.
„Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează procurorii.

CITEȘTE ȘI: Doi îngrijitori de animale s-au înjunghiat la o stână din Jidvei

Vă reamintim că la data de 27.08.2015, în jurul orelor 22.35, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că la o stână situată pe raza localităţii Feisa, între doi îngrijitori de animale, a avut loc o altercaţie.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în jurul orelor 22.10, între L.F., de 29 de ani din comuna Jidvei şi M.A.C., de 30 de ani, din aceeaşi comună, a avut loc un conflict spontan, împrejurare în care primul l-a lovit cu un briceag, în zona hemitoracică, pe M.A.C.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea