Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cinematograful din Alba Mall va avea o nouă sală, 3D. Din noiembrie, 310 locuri vor sta la dispoziția cinefililor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinematograful Alba Mall004O nouă sală multifuncțională va fi amenajată în cadrul cinematografului din Alba Mall. Potrivit reprezentanților Colours Cinema, sala va avea 88 de locuri și se preconizează a fi terminată la jumătatea lunii noiembrie. Astfel, de luna viitoare, cinefilii care aleg cinematograful Alba Mall vor avea posibilitatea de a alege dintr-o ofertă de trei filme rulate în paralel.

Din luna noiembrie, cinematograful din Alba Mall va putea găzdui 310 spectatori în același timp. Pentru a acoperi cererea, dar și pentru diversitatea de filme, reprezentanții Colours Cinema au decis, ca pe lângă cele două săli 2 și 3 D cu o capacitate de 111 locuri fiecare, să amenajeze o nouă sală ultra modernă.

Potrivit acestora, sala veche în care rulau filme 2D va fi transformată în 3D, astfel cinematograful va dispune de luna viitoare de trei săli, două cu proiecții 3D și una 2D.

Reamintim că cinematograful din Alba Mall este unul complet digital, iar echipamentele au fost achiziţionate tot ceea ce înseamnă „vârf ” de gamă pentru un astfel de cinema: videoproiectoare ce aparțin unei mărci lider în acest tip de echipamente,  sunet dolby surround, un procesor performant, sistem 3D Master Image, incinte acustice Tannoy și sistem de climatizare automat.

“Trecerea” cinefililor din lumea reală în cea, mult mai interesantă, a filmelor de box-office se face încă de la intrare, din foaier. La intrare este amenajat un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionări nu doar plăcute ci şi… gustoase. Foaierul are o capacitate de aproximativ 80 de locuri şi  funcţionalitate multiplă. Funcționează atât ca şi cafenea în prima parte a zilei şi pauzele de film, cât şi ca bar efectiv de cinema, de unde spectatorii, pe lângă bilete şi ochelari, vor putea cumpăra sucuri, popcorn, nachos, alune, produsele generale pe care le cumperi când mergi la un film.  Foaierul are ca temă studio de cinema, sunt mese imprimate cu role de film, scaune asemănătoare celor de regizor, dar şi colţare.

Spectatorii au posibilitatea să-și rezerve locurile pe care și le doresc în sală, atât pe internet, cât şi telefonic. Cei care optează pentru internet, intră pe site-ul cinematografului, își aleg filmul, ora la care rulează și automat vor fi afișate sala și locurile disponibile. Se vor putea rezerva maxim patru locuri de persoană, iar spectatorii trebuie să meargă să achiziționeze biletul cu o jumătate de oră înainte de începerea filmului, altfel rezervarea se anulează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea