Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cinci tineri din Sebeș, cercetați de polițiști pentru lovire. Erau băuți și au agresat un alt tânăr din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au identificat 5 tineri din municipiu ca bănuiţi de comiterea unei agresiuni asupra unui alt tânăr. Cei 5 sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe.

 La data de 27 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiu Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unei agresiuni, faptă reclamată poliţiei în seara zilei de 23 februarie a.c.

Se pare că, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 20.15, în timp ce se aflau pe strada Gării din municipiul Sebeş, pe fondul consumului de alcool, cei 5 ar fi avut discuţii în contradictoriu cu un tânăr de 22 de ani, din Sebeş, împrejurare în care l-au agresat, lovindu-l în zona feţei şi în abdomen. Victima nu a suferit leziuni grave şi nu a rămas internată în spital.

Faţă de cei 5 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea