Cinci tineri din Sebeș, cercetați de polițiști pentru lovire. Erau băuți și au agresat un alt tânăr din oraș

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Sebeş au identificat 5 tineri din municipiu ca bănuiţi de comiterea unei agresiuni asupra unui alt tânăr. Cei 5 sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe.

  La data de 27 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiu Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unei agresiuni, faptă reclamată poliţiei în seara zilei de 23 februarie a.c.

ELIT

Se pare că, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 20.15, în timp ce se aflau pe strada Gării din municipiul Sebeş, pe fondul consumului de alcool, cei 5 ar fi avut discuţii în contradictoriu cu un tânăr de 22 de ani, din Sebeş, împrejurare în care l-au agresat, lovindu-l în zona feţei şi în abdomen. Victima nu a suferit leziuni grave şi nu a rămas internată în spital.

Faţă de cei 5 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

Mihail David - 2020

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...