Rămâi conectat

Actualitate

CIFRELE măcelului din Ucraina: Peste 11.000 de soldați ruși au fost uciși până acum. „Le este frică și caută să dezerteze”

Ziarul Unirea

Publicat

în

CIFRELE măcelului din Ucraina: Peste 11.000 de soldați ruși au fost uciși până acum. „Le este frică și caută să dezerteze”

Armata ucraineană a anunţat că peste 11.000 de soldaţi ruşi au murit de când Ucraina a fost invadată de Rusia, relatează The Guardian.

Conform unui raport al forţelor armate ucrainele, postat pe site-ul Ministerului Apărării, au fost distruse 285 de tancuri, 109 sisteme de artilerie, 44 de avioane şi 48 de elicoptere ale ruşilor.

“Ieri, peste 650 de membri ai forţelor de ocupaţie, răniţi, au fost duşi la spitalul din Brianka, din regiunea Luhansk”, se menţionează în raport, informează News.ro.

“Cu toţii sunt în stare gravă… după ce li s-a acordat primul ajutor, ei au fost escortaţi de un convoi înarmat în prima linie de luptă, ca să fie ‘carne de tun’ şi să se multiplice ostilităţile. Se ştie că personalul regimentului 6 este înfricoşat şi demoralizat şi caută modalităţi ca să dezerteze”, se adaugă în raport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună! Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în aprilie 2024, de 1.292.549, cu 3.009 mai multe comparativ cu luna anterioară (plus 0,23%), aproape 64% dintre acestea fiind în administraţia publică centrală, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Din totalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea