Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, ”înrolați” în Garda Apulum, pentru o zi: Filmări pentru noul show culinar ”Pe drumul gustului”, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, ”înrolați” în Garda Apulum, pentru o zi: Filmări pentru noul show culinar ”Pe drumul gustului”, în Cetatea Alba Carolina

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pornit într-o nouă aventură culinară, în show-ul ”Pe drumul gustului”, poposind duminică, 23 martie 2025 în Cetatea Alba Carolina.

Cei trei chefi au fost prezenți la Garda Apulum unde au fost îmbrăcați în romani și au fost instruiți, dar și puși să facă flotări pentru că au greșit comenzile.

Cu toate că filmările pentru show nu au fost anunțate, zeci de vizitatori și albaiulieni s-au oprit pe pietonala Mihai Viteazul pentru a se bucura de spectacolul savuros oferit de cei trei bucătari.

La sfârșitul unei experiențe de neuitat, Chef Dumitrescu a primit o reproducere a coifului de aur de la Coțofenești, iar Chef Bontea și Chef Scărlătescu au primit cununi de lauri și au fost scoși din scenă pe scuturile romanilor!

Pentru cei prezenți distracția a fost maximă, iar la sfârșit celebrii chefi s-au fotografiat cu toată lumea.

Cei mai iubiți chefi din România își pun la bătaie priceperea, prietenia și spiritul de aventură în noul show plin de umor și surprize, unde competiția culinară se petrece într-o călătorie savuroasă în țara noastră și dincolo de granițele ei. Din 19 aprilie, pe VOYO, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu merg Pe drumul gustului.

Show-ul plin de provocări, întâmplări haioase și descoperiri spectaculoase va transforma gastronomia într-o experiență inedită pentru cei trei chefi.

În fiecare episod, prin tragere la sorți, unul dintre chefi propune o destinație și o rețetă aparte, inspirată de locul în care vor ajunge, iar ceilalți doi trebuie să o reproducă într-o cursă contra cronometru. Pentru a duce la bun sfârșit provocarea, chefii trebuie să-și procure singuri ingredientele și să respecte autenticitatea preparatului. La final, cheful care a propus rețeta și localnicii vor degusta și vor stabili cine s-a apropiat cel mai mult de gustul original.

De la fascinanta bucătărie a Bucovinei la preparatele specifice Marocului, de la savoarea peștelui din Delta Dunării până la exotica insulă Tenerife, cei trei chefi vor trăi o adevărată aventură culinară presărată cu provocări și peripeții. Publicul îi va putea vedea pe cei trei chefi călătorind cu trenul, rulota, călărind cămile și sărind cu parapanta, gătind în condiții extreme și duelându-se pentru câștigarea fiecărei provocări, în cel mai nou și mai provocator show VOYO Originals.

Prin ochii și experiențele celor trei chefi, telespectatorii vor trăi o aventură plină de umor și distracție, care-i va purta prin locuri spectaculoase, unde mâncarea spune mereu o poveste fascinantă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Bruno și Sara, vedetele canine ale manifestărilor de Ziua Poliției 2025 de la Alba Iulia. Patrupezii participă la misiuni de patrulare și intervenție și de identificarea stupefiantelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bruno și Sara, vedetele canine ale manifestărilor de Ziua Poliției 2025 de la Alba Iulia. Patrupezii participă la misiuni de patrulare și intervenție și de identificarea stupefiantelor Bruno și Sara sunt doar două dintre patrupedele care merg în misiuni periculoase, alături de polițiștii din Alba, miros după urme și ajută la rezolvarea unor cazuri dificile. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea