Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cetatea Alba Carolina promovată de Primăria Alba Iulia în revista WIZZ Air – ”O atracție turistică pe care nu trebuie să o ratezi” care ”întregește orașul construit pe istorie, pregătit pentru viitor”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetatea Alba Carolina este prezentată la pagina 104 a revistei WizzAir din luna august ca o ”atracție turistică pe care nu trebuie să o ratezi” care ”întregește orașul construit pe istorie, pregătit pentru viitor”.

Pentru pagina de promovare Primăria Alba Iulia a plătit peste 4.300 de euro.

„De la ocupația românilor, la Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan sau Marea Unire din 1918, Alba Iulia a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai de seamă orașe din România. Secole la rând, principalele evenimente istorice naționale au fost concentrate în jurul Cetății Alba Carolina, cea mai mare din țară, iar, de-a lungul timpului, toate aceste momente valoroase au transformat-o într-o atracție turistică pe care nu trebuie să o ratezi. În anul 2015, TripAdvisor a plasat-o în primele 10 destinații de vacanță obligatorii din România, prin Travellers Choice Awards.

Această recunoaștere este binemeritată. Între zidurile sale, veți găsi porți și arcade impozante, monumente și clădiri, inclusiv Catedrala Sfântul Mihail. Plimbările pe trasee și ceremonialul zilnic al schimbării gărzii (din luna mai până în august) aduc vechea fortificație la viață. Astăzi, Cetatea își păstrează importanța, pe care a avut-o mereu, și întregește orașul: construit pe istorie, pregătit pentru viitor”, se arată în anunțul de promovare din revista Wizz Air.

Pagina de promovare face parte din proiectul municipalității care, în ultimii ani, a făcut mai multe demersuri similare pentru a atrage turiștii în orașul nostru. Contravaloarea comenzii a fost de 19.710 lei din bugetul local, contractul de achiziție fiind semnat în data de 18 iulie 2016.

anunt wizzair


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea