Cerb carpatin din Munții Apuseni, victima unui braconier. Polițiștii din Alba l-au reținut pe vânător pentru braconaj cinegetic

Poliţiştii din Alba au reţinut un vânător din comuna Bistra, judeţul Alba, bănuit că a împuşcat ilegal, un cerb carpatin.

cerb carpatinPotrivit IPJ Alba, „joi, 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de cei ai Postului de Poliţiei Bistra, au reușit documentarea activităţii infracționale a unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Bistra, bănuit de comiterea unei infracţiuni de braconaj cinegetic.

ELIT

 

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în perioada 03-07.10.2015, M.I.A., deţinător legal de armă de vânătoare, s-a deplasat pe fondul cinegetic nr. 9 denumit „LUPŞA” şi a împuşcat un cerb carpatin, fără a avea autorizaţie de vânătoare.

Mihail David - 2020

 

Faţă de M.I.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă, fără drept. Acesta a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Totodată, poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, arma de vânătoare deţinută de bărbat precum şi un dispozitiv de observare a vânatului pe timp de noapte.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

fane de la sifoane 13 noiembrie 2015 at 17:36

pai daca l-ati retinut pe braconier…. braconati-l si pe el de… ouale din dotare.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...