Rămâi conectat

Curier Județean

Centrul Comunitar Resursa Cugir îşi face seră pentru plantaţii pomicole şi solarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

 

Consiliul Local Cugir va pune la dispoziţia Centrului Comunitar Resursa Cugir, 1 hectar de teren pe a cărui suprafaţă să se poată înfiinţa o seră pentru o plantaţie pomicolă şi solarii pentru producerea răsadurilor şi legumelor.

Centrul Comunitar Resursa Cugir a fost amenajat în 2011 în localitatea Vinerea-Cugir şi derulează activităţi în cadrul Proiectului ,,Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Resurse Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 – Promovarea incluziunii sociale.

Având în vedere Contractul de finanţare POSDRU prin care s-au modificat secţiunile de finanţare, privind activităţile eligibile ale proiectului, urmează ca sustenabilitatea după implementare a proiectului să se facă din bugetul Consiliului Local, începând cu data de 1 august a.c.

Pentru a sprijini efortul de continuare a activităţii în cadrul Centrului Comunitar, legislativul local şi-a dat acordul de a se pune la dispoziţia instituţiei amintite a unei suprafeţe de 1 hectar teren din domeniul privat al Oraşului Cugir, destinată plantarii pomilor fructiferi şi a materialului săditor care să aibă un grad de fertilitate corespunzător, cu posibilităţi de udare şi fertilizare. Potrivit informaţiilor primite, locul destinat acestui scop va fi în cadrul unui teren situat în localitatea Vinerea.

(C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice Reabilitarea și modernizarea drumului județean care pornește de pe Valea Arieșului, din   Sălciua de Sus (DN 75), străbate zona Munților Apuseni și face […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea