Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul unui tânăr din Alba depistat pozitiv la Drug Test și negativ la testul biologic: „Aș vrea să vadă oamenii cât rău se poate produce”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazul unui tânăr din Alba depistat pozitiv la Drug Test și negativ la testul biologic: „Aș vrea să vadă oamenii cât rău se poate produce”

Tot mai multe cazuri de conducători auto care aveau rezultat pozitiv la Drug Test, iar ulterior și-au făcut analizele de sânge, care au indicat că rezultatele testului inițial erau false, au apărut în ultima vreme.

Un astfel de caz, recent, este al unui tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Alba, oprit de polițiști luna trecută și care s-a ales cu dosar penal și suspendarea permisului după ce la testarea cu aparatul drogtest, a rezultat că tânărul era sub influența substanțelor psihoactive.

„Aparatele astea drugtest sunt luate din vest, însă în Germania primești rezultatele la testul biologic în jumate de oră, nu în jumătate de an. Aș vrea sa vada oamenii “performanța” acestor aparate și cât de mult rău se poate produce așa”, a declarat tânărul pentru ziarulunirea.ro

Problema este că acest gen de eroare îi lasă pe șoferi fără permis pentru o perioadă de timp, pentru că rezultatele de la probele biologice nu vin de pe o zi pe alta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea