Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Caz ȘOCANT în Bârlad: Un membru al PSD a fost găsit SPÂNZURAT, chiar în incinta sediului local al partidului

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caz ȘOCANT în Bârlad: Un membru al PSD a fost găsit SPÂNZURAT, chiar în incinta sediului local al partidului

În cursul serii de vineri, 10 februarie, un membru al PSD Bârlad a fost găsit spânzurat în incinta sediului local al partidului.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, deţinuse funcţia de trezorier, iar în prezent era preşedinte al organizaţiei de pensionari, potrivit unor surse din cadrul partidului.

Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio

„Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui..

Surse din anchetă au precizat că bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea