Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Caz REVOLTĂTOR în Alba: Un bărbat suspectat că ar fi VIOLAT un minor, ARESTAT preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de luni 28 iunie, un bărbat a fost reținut și apoi arestat preventiv la propunerea procurorilor de la parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, fiind cercetat pentru viol.

„La data de 28.06.2021 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a solicitat instanţei de judecată, arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reţinere, pentru săvârșirea infracțiunii de viol prev. de art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. c din Codul penal.

Judecătoria Blaj a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.06.2021 şi până la data de 27.07.2021 inclusiv

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 26.06.2021, prin constrângere fizică, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Urmărirea penală este efectuată de organele de cercetare penală din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Blaj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea