Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Cătălin Bădicel (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia), vicecampion național la săritura în înălțime! Roxana Panța a ratat Mondialele, din pricina arbitrilor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Campionatele Naținale de atletism pentru juniori 1, care au avut loc la Pitești, atletul Cătălin Bădicel (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) a obținut medalia de argint în proba de săritura în înălțime, cu rezultatul de un metru și 95 de centimetri, egalându-și recordul personal, campion fiind Sorin Ionescu (CSM Onești) – cu 2 metri.

Legitimat la LPS Alba Iulia și având dubla legitimare cu CS Unirea, Bădicel este proaspăt absolvent al Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia, fiind pregătit de prof. Sorin Secareanu. Cătălin Bădicel (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia), singurul competitor din județ ce a participat la Cluj-Napoca, la Campionatele Internaționale ale României, “Iolanda Balaș Soter”, s-a clasat atunci pe poziția a 7-a în proba de săritura în înălțime, cu rezultatul de 1.95 metri. Anul trecut, la Pitești, Cătălin Bădicel a devenit campion național al juniorilor 2, în cadrul probei de săritură în înălțime, cu rezultatul 1.93 metri.

Alte rezultate: *în proba de 10.000 metri marș: Georgiana Jid (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) – DNF (abandon), Roxana Panța (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) – descalificată la 9200 de metri (era pe primul loc!); *feminin, 400 de metri: Ana Maria Mărginean (CSȘ Blaj) – locul 27 (1:06.98); *masculin, 400 metri: Valentin Hrișca (CSȘ Blaj) – locul 22 (53.06), Bogdan Man (CSȘ Blaj) – locul 23 (53.91). “Au fost neînțelegeri cu arbitrajul, Roxana a fost descalificată. Din păcate a ratat astfel șansa de a participa la mondiale, arbitrii probei s-au dovedit foarte exigenți, deși le-am arătat filmarea. Nicăieri în lume nu se dă avertismente pentru tehnica ei, era 30 de secunde sub baremul pentru Mondialele din Finlanda, de săptămâna viitoare”, a spus, revoltat, antrenorul Gabriel Avram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea