Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Casa de Cultură din Cugir va avea un Cerc de Turism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local al oraşului Cugir va lua în dezbatere vineri, 25 aprilie, un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban privind propunerea de constituire a „Cercului de Turism Şureanu” în cadrul Casei de Cultură a Oraşului Cugir.

Potrivit Referatului de Specialitate al directorului Casei de Cultură, prof. Rodica Florea, Cercul de Turism va fi format din 20 de membri fondatori şi va fi condus de referent Camelia Bartalics, la care se vor adăuga în timp şi alte persoane pasionate de acest sector de activitate.

„Înfiinţarea unui cerc de turism în cadrul Casei de Cultură are drept scop principal identificarea şi punerea în valoare a celor mai frumoase puncte de interes turistic, istoric şi cultural, obiectiv care se regăseşte în strategia de dezvoltare a oraşului Cugir. Demersul are totodată menirea să atragă tinerii iubitori de natură, dornici să descopere şi să pună în valoare siturile naturale şi istorice ale zonei Cugir”, se arată în raportul directorului Casei de Cultură.

Cercul se va numi „Cercul de Turism Şureanu”, continuând pe de o parte tradiţia Cercului de turism şi orientare turistică Şureanu ce a funcţionat în localitate până în anii 90 şi pe de altă parte numele Munţilor Şureanu, la poalele cărora se află Cugirul.

 (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea