”Caravana Tricolorul” ajunge în 25 noiembrie la Alba Iulia. Un steag tricolor de 300 de metri pătraţi va fi arborat în Cetatea Marii Uniri

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

”Caravana Tricolorul” a străbătut deja o mare parte din ţară în drum către destinaţia finală – Alba Iulia, unde va ajunge în 25 noiembrie. Steagul, care are o lungime de 30 metri şi o lăţime de 10 metri, urmează să fie arborat în Cetatea Marii Uniri, în vederea sărbătoririi zilei de 1 Decembrie.

Caravana Tricolorul a fost inițiată de Tineretul Național Liberal, pentru marcarea Anului Centenar, și pentru a sublinia implicarea liderilor politici ai PNL în negocierea păcii de la Paris, în 1919 – 1920, care a garantat, practic, realizarea României Mari.

ELIT

Drapelul naţional a trecut prin toate judeţele ţării începând din data de 18 septembrie.

”Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv. Noi, tinerii liberali, am pornit la drum cu tricolorul pe umeri, vom trece prin toate județele țării până pe 25 noiembrie, iar la final drapelul național va fi arborat la Alba Iulia! Centenarul Marii Uniri ne va găsi împreună, în capitala de suflet a tuturor românilor sub acest tricolor ce va fi unit întreaga Românie!”, au scris organizatorii la debutul evenimentului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419