Candidaţii spun lucruri trăsnite| Pentru Călin Potor timpul s-a oprit acum şase luni, lăsându-l în off-side!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pentru Călin Potor timpul s-a oprit acum şase luni, lăsându-l în off-side!

Gonind după voturi, luându-i pe albaiulieni (mai ales pe cei din cartierul Meridian) drept naivi, şi ghidându-se după „principiul” şi mistificarea e vorbă, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, Călin Potor a postat pe pagina sa de socializare un clip cel puţin ciudat. Înfierează cu mânie administraţia municipiului care i-a lăsat de izbelişte, în noroi, pe o stradă desfundată, pe locuitorii Cartierului Meridian care şi-au „tras singuri utilităţile”, au donat apoi strada primăriei în speranţa că va fi asfaltată. Filmat artistic cu o baltă dramatic rezultată din ultimele ploi în fundal, candidatul Călin Potor  nu dovedeşte prin afirmaţiile sale decât că nu cunoaşte nici geografia municipiului Alba Iulia, nici administraţie, asta deşi a fost viceprimar al municipiului mai mult timp. Degeaba, n-a învăţat nimic!colaj Potor

USR - Alegeri parlamentare 2020

 „Suntem la kilometrul 0 în spatele mall-ului”, spune el, neştiind, sau uitând intenţionat (la fel de grave ambele situaţii) că terenul pe care s-a construit cartierul Meridian a fost un câmp deschis înainte ca un dezvoltator să se apuce de construit acolo.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din păcate este una dintre realităţile mai puţin plăcute ale campaniei electorale, aceea că unii candidaţi nu prea au idei şi ignoră realitatea. Iar realitatea este că lucrările de amenajare a străzilor din cartierul Meridian au început deja, (cu şase luni în urmă fiind eliberată autoizația) aşa cum ar fi putut observa dacă ar fi făcut doar câţiva paşi pe strada despre care vorbeşte cu revoltă. Călin Potor ar fi dat cu ochii de placa de lucrări pe care scrie negru pe alb „Modernizare străzi cartier Meridian şi parţial strada Costache Negruzzi”, alături de data eliberării autorizaţiei de construire – 9.11.2015, de data de începere a lucrărilor – 11.11.2015 şi de data de finalizare a lor – 10.11.2016.

Dacă însă domnul candidat Potor ar fi făcut câţiva paşi prin cartierul faţă de ai cărui locuitori este atât de grijuliu, ar fi constatat că pe celelalte străzi constructorii nu au stat degeaba. Din motive electorale, pentru Călin Potor timpul s-a oprit în loc acum şase luni, lăsându-l în off-side! Succes!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

!? 10 mai 2016 at 17:14

Si cu toate astea sunt destui habarnisti care il sustin. Problema medicala? Prostie? Indiferenta? Sadism? Greu de spus.

bau bau 10 mai 2016 at 19:27

articolul este scris de catre biroul de presa al PNL. Se cunoaste stilul, modul de adresare catre cititor, tenta clar electorala. De ce nu apare P de la publicitate electorala?

Mihai 10 mai 2016 at 22:02

Aceasta este doar una din situațiile municipiului, un municipiu în care știți bine că există mari probleme când vine vorba de străzi. Există literalmente două municipii. Alba Iulia cu cetatea și Alba Iulia cu cetățenii, care, într-un oraș ce se dorea a fi Capitală Culturală Europeană. Trist că primăria nu ia act și să spună ca va grăbi lucrările pe toate aceste străzi…este foarte trist

antipolitic 10 mai 2016 at 22:15

nu conteaza cine a scris articolu asta, ce sa caute haimanaua asta la primarie?

nice 11 mai 2016 at 11:24

Ba conteaza. Si il invit (pe autorul articolului) sa faca o vizita in cartier. Noroiul e mai mult iar gropile mai adanci.

Tavi 11 mai 2016 at 11:35

mai oameni buni voi chiar nu vedeti ca pe Hava nu il inteteseaza decat de cetate si 2 -3 starzi care il voteaza ….?! Din pacate m-am dus sa ma plang de strada mea in care ma afund cu masina zilnic in noroi si mi-a fost dat sa aud : DACA VOI NU MA VOTATI …. Nu stiu daca era in gluma sau serios dar strada mea tot neasfatlata a ramas , si din pacate eram unul dintre cei care l-am votat ….

marinica 11 mai 2016 at 11:37

Chiar este placa de lucrari? Interesant de urmarit daca se va respecta termenul de finalizare a lucrarilor si calitatea acestora. Ziarul Unirea, esti pe faza, nu?

micesteanul 11 mai 2016 at 22:00

Recomand o vizita la „Mlastina Vasyugan” de pe strada VIDRA dupa o tura de ploaie ……

locatar Meridian 12 mai 2016 at 9:11

„…data de începere a lucrărilor – 11.11.2015”? Sa fim seriosi. Treaba au inceput-o acum 3, maxim 4 saptamani, niste baieti care faceau masuratori.

Comentariile sunt oprite