Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Candidat MP la alegerile locale: ”Primăria Câmpeni o va câștiga Dorel Valer Corcheș”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul Mișcării Populare la Câmpeni, Dorel Valer Corcheș, se arată convins că în acest an va fi ales primar al celui mai important oraș din Munții Apuseni, chiar dacă a pierdut de două ori în fața actualului edil, Ioan Călin Andreș.

Corches Negrut01

Corcheș nu este unul dintre oamenii ”care nu a mai făcut politică”, așa cum își prezintă deputatul Clement Negruț candidații la alegerile locale. Corcheș a fost viceprimar al orașului Câmpeni, în perioada 2008-2012, din partea PNȚ și a mai fost înscris în PD. Acesta a exercitat și un mandat de consilier local.

Corcheș Dorel Valer (45 de ani) este de profesie inginer, are un cabinet de mediere, fiind președintele unei asociații de proprietari de păduri.

Dacă va fi ales primar, are ca obiective atragerea investitorilor, respectiv crearea locurilor de muncă și accesarea fondurilor europene. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea