Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Campionii” din acest weekend la condus beți, din județul Alba: Care a fost cea mai mare alcoolemie depistată de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Campionii” din acest weekend la condus beți, din județul Alba: Care a fost cea mai mare alcoolemie depistată de polițiști

La data de 16 septembrie 2022, în jurul orei 18,30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Arieșeni, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Arieșeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis corespunzător categoriei din care face parte autoturismul la volanul căruia a fost depistat, iar autoturismul nu este înmatriculat în circulație.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

La data de 18 septembrie 2022, în jurul orei 00,40, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un tânăr de 27 de ani, din Aiud, în timp ce conducea au autoturism, pe raza municipiului Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conductorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 septembrie 2022, în jurul orei 05,00, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 37 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bisericii din Teiuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar polițiștii i-au solicitat să fie de acord să fie condus la spital, în vederea prelevării mostrelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea