Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Calvarul șoferilor care circulă între Alba Iulia și Sebeș ia sfârșit. Lucrările la drum vor fi finalizate mâine

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De câteva zile nervii șoferilor care sunt nevoiți să circule între Alba Iulia și Sebeș sunt încercați la maxim. Cozi de kilometri se formează zilnic pe acest tronson de drum din cauza lucrărilor realizate la carosabil și la calea ferată.

Vestea bună însă este că traficul de coșmar dintre Alba Iulia și Sebeș va lua sfârșit mâine și ne-a fost transmisă de Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, care în urma unei discuții cu cei de la Drumuri Naționale – responsabili de reparațiile la carosabil – s-a convenit ca lucrările să fie finalizate cel târziu mâine.

Roman precizează că intervenția muncitorilor nu s-a putut realiza pe timp de noapte întrucât nu exista autorizație în acest sens, iar iluminatul nu putea fie făcut  corespunzător.

“Vreau sa dau o veste buna celor care circula pe Alba Iulia-Sebeș. Am convenit cu directorul de la Drumuri Naționale Alba, Liviu Hondola ca in aceasta seară, cel târziu dimineața sa finalizeze lucrările si utilajele sa fie mutate in zona Aiud. Așadar se termina cel târziu maine dimineața atat reparatiile cât si calvarul soferilor, care stau in cozi de kilometrii. Lucrările nu s-au putut face pe timp de noapte întrucât nu exista autorizatie si nici iluminat corespunzător pe DN”, a declarat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali” În data de 25 aprilie, rectorul Universității „1 decembrie” din Alba Iulia, a vorbit live la radiounirea.fm despre proiectele implementate în mandatele anterioare, dar și cât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea