Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Potor: Inginerul Mircea Gheorghe Hava încurcă procentele electorale cu procentele primite şpagă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Disperat că va pierde alegerile edilul din Alba Iulia, inginerul Mircea Gheorghe Hava, a lansat pe piaţă un sondaj care îl creditează cu …30 de procente în faţa lui Călin Potor. Nu vrem să fim maliţioşi, dar avem impresia că a confundat aceste procente. Se gândea probabil la procentul pe care îl primeşte ca şpagă pentru lucrările date firmelor de partid sau firmelor prietene şi nu la sondajele electorale. Pentru că dacă ar fi fost curios ar fi văzut că toate sondajele îl dau ca mare perdant la alegerile din 10 iunie. Ştim că este frustrant pentru el să piardă „caşcavalul” cu care s-a obişnuit de 20 de ani, dar va fi nevoit să plece din primărie şi să lase locul celor care vor să muncească pentru binele comunităţii.
Albaiulienii vor schimbare. Vor să fie conduşi de un om cinstit, serios, preocupat de soarta celor mulţi şi nu de propriile interese. Oamenii vor vota un om cu viziune, care vine cu propuneri concrete ce vor duce la dezvoltarea economică a municipiului Alba Iulia. În ultimele zile candidatul USL Călin Potor s-a întâlnit cu sute de pensionari, cărora le-a ascultat doleanţele. Sunt oameni care merită respect din partea noastră a tuturor şi apreciere pentru munca pe care au depus-o de-a lungul vieţii lor. De asemenea Călin Potor a discutat cu peste trei mii de angajaţi ai unor firme private din municipiu. Albaiulieni care muncesc din greu pentru a-şi întreţine familiile şi care merită condiţii de viaţă decente, într-un oraş european. Merită spaţii verzi, parcuri şi locuri de joacă pentru copii, o piaţă agroalimentară modernă, drumuri asfaltate şi utilităţi. Dar mai presus de toate albaiulienii merită şi trebuie să fie trataţi cu respect. Să vadă că administraţia, care le cere în fiecare an bani pentru taxe şi impozite, îi ascultă şi ţine cont de părerile şi dorinţele lor.
Călin Potor ar fi vrut să discute cu mai mulţi angajaţi, dar sute de firme din Alba Iulia s-au închis datorită măsurilor economice eronate luate de fosta guvernare. Călin Potor le-a spus cetăţenilor ce vrea să facă pentru ei: locuri de muncă, investiţii, locuinţe ieftine pentru tineri, izolarea termică a locuinţelor, servicii medicale performante, educaţie modernă. Agenda lui Călin Potor este de fapt agenda albaiulienilor, pentru că acesta este rolul primarului de a face ca celor care l-au ales să le fie mai bine. Echipa USL este singura soluţie la dezastrul promovat de actuala conducere a primăriei. În 10 iunie cetăţenii vor vota pentru Alba Iulia, familia noastră a tuturor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea