Ziarul Unirea

Călin Potor: CETĂŢENII AU VOTAT POLITICA BUNULUI SIMŢ!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor şi au decis să îi reprezint în continuare în Parlamentul României. Nu o să le dezamăgesc aşteptările pentru că întotdeauna mi-am ţinut cuvântul dat. Am promis că o să aduc bani pentru Alba Iulia şi asta o să şi fac.
Spre deosebire de primarul municipiului Alba Iulia, care a declarat public faptul că nu vrea să colaboreze cu deputatul Călin Potor, eu voi colabora atât cu primăria, cât şi cu Consiliul Judeţean Alba. Nu contează numele celor care conduc aceste instituţii. Nu este important că se numesc Hava sau Dumitrel. Pentru mine este important să aduc fonduri pentru dezvoltarea municipiului şi a judeţului, pentru oameni. Voi continua să sprijin toate proiectele şi iniţiativele menite să ducă la dezvoltarea oraşului.
Politica trebuie să fie făcută cu bun simţ, moralitate şi în folosul oamenilor. Am mai spus-o şi o spun în continuare: nu poţi face politica cetăţeanului dacă nu ai în vedere părerile şi dorinţele acestuia. Politicienii nu trebuie să fie altceva decât cei care transmit mai departe, spre guvernanţi, dorinţele celor care i-au ales. În momentul de faţă clasa politică este în schimbare. A venit timpul colaborării politicienilor, nu prin războaiele declaraţiilor de presă sau ale apariţiilor televizate. Sunt adeptul ideii de a face front comun cu oricine vrea să lupte pentru binele românilor. A trecut vremea războaielor politice, acum vom clădi împreună.
Votul categoric al cetăţenilor, care au decis că USL este cel care le va reprezenta interesele în următorii patru ani, este un vot care ne obligă. Ne obligă să ne ţinem promisiunile şi să construim împreună o Românie demnă, puternică.
CĂLIN POTOR,
Cu voia dumneavoastră,
deputat USL de Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Unii patroni anunță că nu îi vor primi la muncă pe cei nevaccinați. 5 milioane de angajați își așteaptă rândul la vaccinare

Angajatorii sunt cei care îi înscriu pe liste pe angajați, 5 milioane dintre aceștia își așteaptă rândul la vaccinare. Romania… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Restricții mai DURE de intrat în Marea Britanie. Prezentarea testului COVID negativ și carantinarea, necesare

Începând cu săptămâna viitoare, este nevoie de prezentarea unui test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Momente de GROAZĂ la Euro 2020: Christian Eriksen a căzut secerat în timpul meciului dintre Danemarca și Italia

Spectatorii EURO 2020 au avut parte de momente șocante în cadrul meciului dintre Danemarca și Finlanda. În minutul 43 al… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Haos la Ministerul Sănătății: Un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea

Haos la Ministerul Sănătății după ce un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea. La câteva ore după… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIOLENȚELE din SUA: Primul polițist DECEDAT la protestele de la Washington. Bilanțul ajunge la 5 MORȚI

Brian D. Sicknick a fost rănit miercuri, într-o confruntare cu protestatarii, şi a revenit la biroul diviziei, unde i s-a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, vineri, pe Valea Oltului, pentru decolmatarea șanțurilor de aluviuni . Recomandări pentru șoferi

Traficul se va desfășura dirijat, vineri, 8 ianuarie, pe Valea Oltului, DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 227 și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea loc și în acest an! Ministerul Educației: „Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor”

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, iar președintele Consiliului Național al Elevilor a declarat că propunerea acceptată de Minister… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

dolfi 12 decembrie 2012 at 14:46

meştere eu nu v-am votat,dar ar trebui ca bunul simt pe care-l foloseşti dumneata să va facă sa vă ţineţi de promisiunile făcute in campanie!
Cei ce v-au ales s-au saturat de minciuni, furtişag si proiecte fanteziste fara folos pentru cetateni! Asa sa v-ajute D-zeu!

Zeno 12 decembrie 2012 at 17:48

Am vazut deja bunul simt al USL astazi cand au anuntat majorarea taxelor si impozitelor cu 16 %, reducerea bugetului educatiei, neacordarea tichetelor de masa in 2013, mentinerea in continuare a posturilor blocate si inca multe alte lucruri foarte importante. Dupa ce au fost votati au inceput atacul asupra cetatenilor. De ce nu au fost anuntate aceste masuri inainte de ziua alegerilor ?

McGigi 12 decembrie 2012 at 18:02

Hehe. Da’ ce, erau nebuni? Maimutele din colegii trebuiau sa castige. Acum vor realiza si faptul ca criza n-a fost inventie romaneasca sau pedelista.

fraierul elector 12 decembrie 2012 at 20:28

Au realizat de demult insa ”bunul simt” i-a facut sa puna vina pe altii! si tot o problema de bun simt e si aceea cind iti dai seama ca minti mii de oameni si totusi le promiti marea si sarea desi sti ca nu poti sa te ti de cuvint nici 10% din promisiuni.!

Status Quo 12 decembrie 2012 at 21:05

Problema e nu ca le-au anuntat (ca oricum trebuiau facute ca asa scrie la lege).

Grav e (si aici se vede ADN-ul PSD si PNL) ca atunci cand a fost anuntata masura Mickey Mouse a facut circ si-a zis ca el nu majoreaza nimic si i-a porcait (asa zice Mickey da cine draqu-l mai crede la cat minte) pe Voina de la MF.

L-am auzit azi pe Mickey – zicea ca au dat legea da ei nu majoreaza nimic…

Ioan 12 decembrie 2012 at 17:52

Tu vorbesti de bun simt dottore. Tocmai tu care ii spuneai propriului tau tata ” Betivule intra in curte ca iar te-ai imbatat „. Vai si amar de bunul tau simt. Ai uitat ca in fata casei tale sunt blocuri locuite .

McGigi 12 decembrie 2012 at 18:01

Lol. Domnule Potor, faptul ca orice politician roman face recurs la clisee e deja stiut. Faptul ca matale insisti sa iesi cu cliseele-n fata, arata exact valoarea dumitale intelectuala. Te-au votat exact aia care cred in promisiuni fara acoperire, in programe lipsa – pentru ca NU aveti un program economic (sau o fi secret) – si in ideea ca exista fonduri pentru remajorarea salariilor/pensiilor. Recte prostii. Ca deh, astia au un dar de-a recunoaste pe cel asemenea.

fraierul elector 12 decembrie 2012 at 20:31

A fost si el votat pe ”jos Basescu”;si 3 promisiuni fanteziste despre relatia prietenoasa a omului cu prima echipa de extraterestrii care poposesc pe plaiurile pline de dobitoace…adica pe imash.

Status Quo 12 decembrie 2012 at 21:07

Bai frate,

cum D-zeu de aia plecati in strainatate (oameni cu pregatire medie) voteaza de fiecare data ca niste oameni responsabili si astia de aici dau cu oistea-n gard?

Comentariile sunt oprite