Ziarul Unirea

Călin Potor, candidatul USL la primăria Alba Iulia vine cu o nouă viziune asupra dezvoltării municipiului Alba Iulia

    Întotdeauna într-o bătălie electorală trebuie să gândeşti dincolo de ceea ce înseamnă momentul alegerilor. Cetăţenii municipiului aşteaptă de la primar, de la reprezentanţii administraţiei lucruri concrete. Au aşteptări mari în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor cu care ei se confruntă. Pe de o parte trebuie să le cunoşti cât mai bine, pe de altă parte trebuie să depui toate eforturile pentru a le rezolva. Este greu într-adevăr. Niciodată nu o să poţi mulţumi pe toată lumea, dar asta nu înseamnă să nu încerci să faci cât de mult se poate.
Călin Potor vine cu o nouă viziune asupra dezvoltării oraşului, prin investiţii importante şi crearea de locuri de muncă. Avem nevoie de o gândire strategică şi de o viziune modernă de dezvoltare a oraşului. De ce? Pentru că trăim într-un municipiu reşedinţă de judeţ caracterizat prin lipsa locurilor de muncă. Anul trecut în Alba Iulia nu au existat mari investiţii. 2011 a însemnat ZERO locuri de muncă noi. Avem mii de şomeri, populaţia municipiului a scăzut, potrivit ultimului rencensământ, cu aproximativ 10.000 de persoane, tocmai din cauza faptului că nu au o perspectivă în Alba Iulia. Oamenii nu au locuri de muncă, tinerii preferă ca la finalizarea studiilor să rămână în oraşe care le oferă oportunităţi de angajare, astfel că peste câţiva ani vom avea un  oraş subdezvoltat, cu o populaţie îmbătrânită. Tocmai asta ne dorim să facem: să readucem viaţa economică în Alba Iulia pentru a oferi o şansă reală de dezvoltare.
Încă ceva. Nu Călin Potor va aduce investiţii. Nu Călin Potor va crea locuri de muncă. Echipa de profesionişti ai USL, care lucrează împreună cu candidatul Călin Potor va face toate aceste lucruri. Trebuie ca oamenii să înţeleagă că un om, cât de bine pregătit ar fi el şi indiferent de experienţa pe care o are, nu poate reuşi singur. Mai ales într-o acţiune de revitalizare a economiei oraşului nostru. ÎMPREUNĂ cu echipa POATE. Din punctul meu de vedere acesta este secretul reuşitei. Munca în echipă. La care se adaugă seriozitatea şi multă, foarte multă muncă.
Eu nu fac promisiuni deşarte. Pot să le spun oamenilor că voi fi în continuare la fel de sincer cum am fost şi până acum şi că mă voi preocupa în continuare de bunăstarea lor. Călin Potor este un albaiulian care i-a respectat întotdeauna pe locuitorii municipiului şi care le-a ascultat doleanţele. Indiferent de poziţia pe care a ocupat-o, de director, de viceprimar, de parlamentar, principala lui preocupare a fost aceea de a servi interesul cetăţeanului. Este tot mai evident dezinteresul actualei administraţii locale pentru rezolvarea problemelor oamenilor şi asigurarea unor condiţii de trai decente. Alba Iulia trebuie condusă de oameni serioşi, capabili şi preocupaţi de dezvoltarea oraşului şi de crearea unor condiţii decente de viaţă. Echipa USL este singura alternativă la dezastrul promovat de actuala conducere a municipiului.
Îmi doresc să avem parte în această campanie electorală de o competiţie fair play, caracterizată prin dialog, dezbateri serioase şi argumente. Pentru că în final cetăţenii sunt cei care vor avea de câştigat.
Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

ADEZIUNE PLUS ALBA

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: Reducerea subvențiilor îi pune în mare dificultate pe fermieri. Am solicitat explicații ministrului Agriculturii

Guvernul PNL și USR-PLUS îi pune în mare dificultate pe fermieri prin reducerea cu circa 70% a Ajutorului Național Tranzitoriu,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

Nae 11 mai 2012 at 19:33

Stimabile catindat,

Dupa cetirea articolelui d-voastra de la onor gazeta de azi am ajuns la concluziunea ca:

„Strategia d-voastra e admirabila, e sublima dar … lipseste cu desavarsire…”

Al dvs. fost alegator la electoralele din 2008,
Domnu Nae

Mihai 13 mai 2012 at 20:05

Vine cu o noua viziune si pleaca asa cum vine.

nelu 11 mai 2012 at 22:42

Bravo Nae ai atins punctul sensibil al acestor politicieni de cea mai joasa speta.Vorbe,vorbe ,vorbe goale,fara pic de continut.Rusine sa le fie,doar ciolanele sint in capul lor.

pascu 11 mai 2012 at 22:55

potor e vitorul primar fara probleme ,PDL a taiat banii la toata pu l im e a si mai vor voturi?

Sturm 11 mai 2012 at 23:06

Nu stiu de ce unii – uite ca de exemplu tu – sunt atat de porniti pe PDL. As fi curios ce te face sa-ti pierzi timpul pe forum sa-i injuri. Poate esti amabil sa ne spui si noua care-i oful tau.

O fi asa?

„…eu injur PDLul ca astia mi-au taiat ajutorul social sau pensia de handicap, salariul de bugetar sau poate pensia sau mai stiu eu ce…”

sau

„… laud PNL si PSd ca astia dau bai frate la toata lumea …”

Prea plini de vrajba si cu tolba goala de argumente sunteti unii.

Aurelian 11 mai 2012 at 23:07

Potorina, i-am mai „sorcovit”, si pe Piticul Atomic, si si pe Eutanasiu, dar vad ca si tu esti un dobitoc” Locurile de munca mai idiotule le fac Intrepriderile mici si mijlocii, dar tu ca „felcer specialist”, nu ai de unde sa stii asta, ca nu o stie nici Piticul Atomic, care se da mare economist, si nici Teparul Sej al Albei, Eutanasiu!

Gheorghe 13 mai 2012 at 15:19

Aurelian ultimul roman ,dobitoc esti tu.Potor Calin este medic ,economist este sotia lui,iar tu esti un gunoi fara liceenta.

Comentariile sunt oprite