Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Popescu Tăriceanu îl susține pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tariceanu, Alba Iulia05Călin Popescu Tăriceanu a anunțat marți că îl susține pe Victor Ponta în turul secund al alegerilor prezidențiale, ce are loc în 16 noiembrie.

În privinţa desemnării sale drept viitor premier, Tăriceanu a fost rezervat, afirmând totuşi că îşi doreşte ca liberalii să fie reprezentanţi în viitorul Guvern. Conducerea PLR i-a dat un mandat lui Tăriceanu pentru negocierile din cadrul Coaliţiei de guvernare în care se prevede intrarea PLR la guvernare după 16 noiembrie şi susţinerea lui Ponta la prezidenţiale.

”Am vorbit şi despre refacerea USL ca un proiect care urmează să fie materializat după alegerile din 16 noiembrie”, a spus preşedintele PLR.

Tăriceanu s-a clasat pe a treia poziție în urma primului tur, având un procent de 5,36 la sută, adică 508.572 voturi.

Victor Ponta candidatul celor din PSD, UNPR, PC, a obţinut 40,44% dintre voturile românilor, în timp ce Klaus Iohannis a obţinut 30,37%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea