Rămâi conectat

Curier Județean

Cadavru descoperit în râul Mureș, în zona balastierei Beldiu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Polițiștii din Alba au fost anunțați în această dimineață că în râul Mureș, în zona balastierei Beldiu se află cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare.

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Alba este posibil să fie vorba despre un bărbat dispărut de la domiciliu în data de 20 martie a.c.

Este vorba despre Ioan Petaca, în vârstă de 34 de ani, din Aiudul de Sus, care locuia fără forme legale în comuna Livezile, judeţul Alba. Potrivit anunțului făcut la sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a plecat de la fratelui său, din localitatea Sîntimbru, şi nu a mai ajuns la domiciliul său şi nici la locul de muncă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în ziua dispariţiei bărbatul i-a spus fratelui său că doreşte să se sinucidă din cauză că l-a părăsit soţia.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români Dragobetele, sărbătoare populară autohtonă, specifică îndeosebi zonei de sud a țării (Oltenia, Muntenia și parțial Dobrogea) are dată fixă de celebrare în fiecare localitate, dar variabilă de la o regiune la alta, fie la 24 sau 28 februarie, fie la 1 sau 25 martie. Tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea