Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bunica Maria, o doamnă care a depășit vârsta de 100 de ani, celebrată de Ziua Femeii la Colegiul Militar din Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Luni, doamnele și domnișoarele Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au avut parte de momente frumoase, specifice începutului de primăvară. Din partea colegilor și elevilor, au primit flori, zâmbete, urări și un spectacol frumos, cu elemente amuzante, vesele, grațioase și pline de farmec.     

,,Fascinante ambasadoare ale frumuseţii şi gingăşiei, ale dârzeniei şi iubirii, femeile reuşesc doar prin simpla lor prezenţă să facă viaţa mai interesantă, lumina mai blândă, greutăţile mai uşoare, durerile mai suportabile, provocările mai mari, competitivitatea mai acerbă, autotransformarea mai dorită!”

Sărbătorirea eternului feminin a debutat cu un moment omagial prin ceremonia de înmânare distincțiilor de onoare, semnate de către Șeful Statului Major al  Forțelor Terestre. Comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa, a oferit distincțiile doamnelor profesoare, felicitându-le pentru dăruirea și profesionalismul cu care pregătesc generații de mici generali.

Ziua Femeii Colegiul Militar01Cu acest prilej a fost sărbătorită o adevărată eroină: Doamna Maria Barb, o femeie deosebită, nu doar prin faptul că a depășit centenarul, ci și pentru că în cei peste 100 de ani a fost și este un model de viață, de demnitate, de hărnicie, de îndemânare, de curaj, optimism și credință pentru generații întregi. La 31 iulie va împlini 101 ani. Astăzi, în semn de aleasă prețuire și cu multă căldură sufletească, am primit-o în mijlocul nostru oferindu-i întreaga noastră admirație alături de un buchet de flori și o diplomă aniversară. Este un izvor nesecat de veselie, curiozitate, grijă pentru aproapele și recunoștința că Dumnezeu i-a oferit atât de multe. Deși greu încercată, rămânând văduvă din 1977, fiecare zi este un dar divin pentru care mulțumește și se bucură din plin. Să ne trăiești, bunică Maria, și ne bucurăm mult că am avut ocazia să te cunoaștem!  (V.N.)

Text: Daniela Filimon

Foto: Darius Duriga

[nggallery id=1733]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Finala la Forţele Aeriene a Campionatului militar de tenis la Alba Iulia. Peste 20 de pasionați se întrec în această săptămâna la Baza Sportivă „Constructorul”

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Finala la Forţele Aeriene a Campionatului militar de tenis la Alba Iulia. Peste 20 de pasionați se întrec în această săptămâna la Baza Sportivă „Constructorul” Peste 20 de pasionați de tenis participă săptămâna aceasta la Alba Iulia la Campionatul militar de tenis – finala pe Forțele Aeriene, organizat de Secția Educație Fizică Militară în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea