Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Boxerii de la C.S.O. Cugir – locurile II şi III la ,,Cupa României’’

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boxeriSala C. S. M. Brăila a găzduit recent ,,Cupa României’’ la Box, competiție rezervată cadeților(copii cu vârste între 13-14 ani), la care au participat 114 boxeri reprezentând cluburi și asociații sportive din toată țara. Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a participat cu 4 sportivi pregătiți de antrenorul Gigi Constantin, în următoarea componență: Sebastian Antone și  Nicolae Buta (cat. 34 kg), Benianim Roșu (cat. 41 kg.), Adrian Almășan (cat. 50 kg).

O prestație remarcabilă la această competiție a dovedit Sebastian Antone, care la prima sa participare rezervată unei competiții atât de importantă a reuşit să urce pe locul al doilea pe podiumul întrecerii. El a pierdut finala cu dinamovistul Orlando Taran în urma unei decizii discutabile. O evoluție deosebită a avut și Nicolae Buta, care din păcate a pierdut în semifinală cu același Orlando Taran, situându-se pe poziția a III-a.

boxeri cugirDeși s-a întors cu un rezultat destul de bun, antrenorul Gigi Constantin și-a exprimat nemulțumirea față de arbitrajul părtinitor prestat de arbitru, la partida dintre Beniamin Roșu (CSO Cugir) și Robert Ioniță (C.S.M.Galaţi).

,, N-am văzut în viața mea un meci atât de furat de arbitru.Cum să crească boxul românesc, cum să ridicăm valori, când cei care ar trebui să reprezinte repere de cinste, de corectitudine fac tocmai pe dos?. Cum pot eu ca antrenor care muncește ore întregi, zi de zi, cu un sportiv, să-i explic acestuia nedreptatea care i s-a făcut? Oare, domnii arbitri când dau decizii în favoarea celui care nu merită, se gândesc că acești copii i-au judecat deja?’’, a declarat revoltat Gigi Constantin.

Având în vedere rezultatele obţinute, (locrile II şi III), antrenorul cugirean rămâne optimist față de prestația în creştere a elevilor săi și crede că la finala ,,Cupei României’’ din noiembrie va aduce rezultate mult mai bune. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea