Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bonnie și Clyde din Alba și-au primit pedeapsa: Cum au tâlhărit un bărbat care a postat pe Tik-Tok că este în căutarea unei soții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bonnie și Clyde din Alba și-au primit pedeapsa: Cum au tâlhărit un bărbat care a postat pe Tik-Tok că este în căutarea unei soții

Un bărbat și o femeie din Alba au fost condamnați de magistrații judecătoriei Aiud la o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că inculpatul şi inculpata aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună, în satul Ciugudu de Jos. În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TIK – TOK, în care apărea persoana vătămată, etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă. Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată.

Cei doi au început să poarte conversații prin intermediul aplicației de mesagerie Facebook și telefonic, inculpata mințindu-l că nu are nicio relație, sens în care au stabilit să se întâlnească pe raza municipiului Aiud. Ca atare, cei doi s-au întâlnit în dimineața zilei de 27 decemrbie 2022, în jurul 09.30, într-o benzinărie.

Inculpata, însoțită de concubinul ei, care cunoștea faptul că inculpata purta conversații cu persoana vătămată și intenționa să facă rost de bani de la aceasta, s-au deplasat împreună, cu un taxi, de la domiciliu, în localitatea Aiud. Ajunși în Aiud, cei doi s-au deplasat înspre benzinărie, inculpatul rămânând în urma inculpatei.

După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că inculpata a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata.

În continuare, inculpata i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care persoana vătămată nu a fost de acord.

În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă. Persoana vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, inculpatul, care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinând-o să părăsească locul de unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului Aiud.

Sentința nu este definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea