Rămâi conectat

Sport

Blăjeanul Sebastian Micu, vicecampion național la volei pe plajă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voleibalistul Sebastian Micu, originar din Blaj, a devenit recent vicecampion național la volei pe plajă, organizat la Iași (la feminin, Adina Stanciu, fostă echipieră a Volei Alba Blaj, a cucerit titlul, împreună cu Ioana Alexandra Ordean).

Acesta a făcut pereche cu Sergiu Octavian Rodină, din Timișoara, ambii fiind tineri, în vârstă de 23 de ani.

Campionatul Național de volei pe plajă a fost cel mai frumos eveniment al verii. Pentru început vreau sa felicit organizatorii, arbitrii și toți sportivii care au participat. Publicul numeros din Iași și modul în care spectatorii ne-au apreciat și încurajat mereu a fost superb. Sunt nerăbdător, abia aștept sa revin la următoarea ediție”, a spus Sebastian Micu (foto, dreapta).

Sebastian Micu a început voleiul în “Mica Romă”, sub îndrumarea antrenoarei Silvia Marcu, iar la voleiul în sală a plecat la UV Timișoara, cu care a promovat în primul sezon în Divizia A1, iar ulterior a ajuns la Unirea Dej (locul 9 ediția trecută), grupare cu care va continua și sezonul viitor, cu toate că au existat discuții cu alte cluburi mai valoroase (a preferat continuitatea, pentru a crește în valoare)

“Am participat la două turnee vara aceasta, locul doi la naționale și locul trei, la Cupa României, la Sibiu. Anul trecut m-am apucat de beach volley, iar la prima participare am urcat, la Arad, pe ultima treaptă a podiumului, împreună cu Cristian Maier, tot din Timișoara. Dacă aveam în Blaj teren de beach volley, unde să mă antrenez, cu siguranță eram campion”, a mai precizat Sebastian Micu.

Alți doi voleibaliști blăjeni activează pe prima scenă: Tudor Balu (fost un sezon la SCM Zalău, sunt discuții să ajungă la “U” Cluj) și Dorin Moraru (de doi ani la UV Timișoara, și el participant la Cupa României de volei pe plajă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea