Rămâi conectat

Curier Județean

Bistrițeni cercetaţi pentru furturi comise la Baia de Arieș – au sustras bunuri de 10.000 de lei, din locuințe și firme

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 16 decembrie a.c., poliţiştii din Baia de Arieş au reuşit probarea activităţii infracţionale a două persoane din judeţul Bistriţa Năsăud, bănuite de comiterea, în noaptea de 09/10 decembrie 2014, a 5 furturi din locuinţe şi societăţi comerciale situate pe raza orașului Baia de Arieş, prin care au fost cauzate prejudicii în valoare totală de 10.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, în baza unor mandate de percheziție emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, poliţiştii din Baia de Arieş, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, au efectuat 4 percheziţii  la locuinţele a 4 persoane din localităţile Reteag, comuna Petru Rareş, şi Cristeştii Ciceiului, comuna Uriu, judeţul Bistriţa Năsăud, două dintre ele fiind bănuite de comiterea furturilor.

Cu această ocazie au fost identificate şi recuperate o parte din bunurile reclamate ca furate (motoferăstraie, polizoare şi alte scule) din oraşul Baia de Arieş.

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi noapte, cele două persoane bănuite de comiterea celor 5 furturi, (V.A., de 40 de ani şi L.R., de 28 de ani, ambii din Reteag), ar mai fi sustras din beciul locuinţei unui cetăţean din comuna Bistra, o bormașină, un flex, o rolă cu cablu şi bunuri alimentare.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciilor cauzate prin faptele lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea