Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Beldie lovește din nou, Tontsch confirmă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Comunicat de presă

Sâmbăta și duminică la Râșnov a avut loc cea de-a VIII-a etapa a Campionatului National de Viteză în Coastă, ea reprezentând și ultima apariție a piloților participanți în acest sezon al campionatului. La start teamul Tontsch Automotive i-a adus pe ambii piloți, Mihai venea cu speranța de a încheia socotelile pentru titlul de Vice Campion al clasei, iar Eduard alinea la start ambele mașini istorice ale echipei spre deliciul publicului.

După o cursa fără greșeala si o evoluție constanta a timpilor, Mihai reușește doua urcări de concurs excelente ce ii aduc victoria clasei H3 si locul 1 al cupei Diesel, rezultat ce confirma forma de zile mari a pilotului albaiulian. Eduard reeditează victoria grupei I2 si un loc 3 al grupei I1. Intr-un cuvânt cei doi componenți ai echipei Tontsch Automotive intra in pauza dintre sezoane cu moralul ridicat pentru a reveni in sezonul 2015 mai rapizi.

Beldie01”Pe traseul de la Râsnov pana în acest an nu am reușit sa mă regăsesc, având in vedere vitezele mari care pana in acest sezon mă speriau. Un traseu ce combina perfect zone de mare viteza, cu viraje foarte tehnice iar spre deliciul publicului schimbul de aderenta de la un viraj la celălalt a scos in evidenta abilitățile piloților. Petru mine acest pachet mi-a adus cea de-a doua victorie a sezonului, o victorie importanta pentru moral si victorie ce îmi aduce si titlul de Vice Campion National al clasei H3, de care sunt foarte mândru, a fost un sezon extraordinar cu 8 victorii la grupa diesel din tot atâtea posibile si o lupta ce m-a tinut in priza pana la ultima etapa la clasa H3. Vreau sa mulțumesc tuturor partenerilor pentru susținerea oferita in acest sezon si sunt sigur ca in sezonul 2015 vom deveni mai puternici si vom reveni la start cu noutăți, care speram sa ne aducă titlul clasei sezonul viitor! Am invătat ca adevărată performanta depinde de încrederea acordata de către parteneri puternici. A declarat Mihai la finele etapei de la Rasnov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea