Beat mangă și cu permisul suspendat, a împrumutat o mașină și a lovit două autoturisme, după care și-a continuat drumul. Bărbat din Alba Iulia, cercetat de polițiști

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.10, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brădişor din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat un autoturism staţionat pe marginea carosabilului pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar după comiterea lui şoferul şi-a continuat drumul.

ELIT

A fost identificat şi oprit, la scurt timp, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe strada Toporașilor, în apropierea Pieţei Cetate.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mihail David - 2020

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul îi fusese încredinţat de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că ştia că are permisul suspendat.

Faţă de conducătorul vinovat de producerea accidentului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea cu permisul suspendat, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredinţare unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe ca are dreptul de a conduce suspendat”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...