Rămâi conectat

Ştirea zilei

BCCO Alba Iulia a ”săltat” 3 bărbați bănuiți de trafic de persoane și proxenetism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au documentat activitatea infracţională a 3 bărbaţi, unul în vârstă de 17 ani şi ceilalţi doi de 60 şi 61 de ani, bănuiţi de trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în toamna anului 2014, minorul de 17 ani ar fi recrutat 2 eleve din licee din Lupeni şi Vulcan şi le-ar fi determinat să practice prostituţia cu diferiţi clienţi, contra unor sume de bani.

Pentru a-şi însuşi banii proveniţi din prostituţie, cel în cauză ar fi folosit atât şantajul emoţional, cât şi deferite ameninţări.

De asemenea, ceilalţi doi bărbaţi ar fi determinat 3 minore, cu vârste între 14 şi 15 ani, să practice prostituţia pe raza municipiului Petroşani. Aceştia le-ar fi pus la dispoziţie un imobil pentru a se întâlni cu diferite persoane şi ar fi racolat clienţi, iar banii îi împărţeau cu ele.

În urma administrării probatoriului, cei 3 au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi proxenetism, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea