Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bătăuș din Bucium reţinut de polițiști – a agresat doi bărbați, în fața unui bar din Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud l-au reţinu pe un tânăr din comuna Bucium, care a provocat un scandal şi a agresat două persoane, în fața unui bar din oraș.

În dimineaţa zilei de 15 septembrie a.c., Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată de către doi bărbați, de 34 şi 24 de ani, ambii din Abrud, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se aflau în faţa unui local public din oraș, au fost acostaţi de către C.S., de 26 de ani, din comuna Bucium care i-a agresat.

”Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că C.S. a avut un comportament violent şi i-a lovit pe cei doi cu capul de gemurile localului public şi de un autoturism ce era parcat în apropiere”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Poliţiştii au întocmit faţă de C.S. dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 16 septembrie a.c., să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea