Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bariera de acces în Cetatea Alba Carolina a intrat în probe, timp de o săptămână. Din 23 februarie, începe taxarea – 2 lei pe oră

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bariera de acces în Cetatea Alba Carolina a intrat, de luni, în probe, iar din 23 februarie sistemul de taxare va fi, oficial, funcţional. Timp de o săptămână, personalul tehnic va verifica capacităţile de funcţionare a echipamentului de acces montat: recunoaşterea cartelelor magnetice distribuite riveranilor și celor care desfășoară activități constant în interiorul cetății, eliberarea tichetelor de acces, modul de încasare al fluxului de numerar, etc, anunţă reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

În această perioadă nu vor fi încasate taxe pentru intrarea în cetate, iar perioada de valabilitate a cartelelor magnetice pentru riverani va fi ajustată în funcție de data de implementare a taxei de acces (cardurile riveranilor vor fi valabile 1 an de la data oficială de introducere a sistemului de taxare – luni, 23 februarie 2015).

Riveranii şi persoanele care îşi desfăşoară activitatea în zonă trebuie să aibă asupa lor cardurile de acces pentru a le testa.

Cetatea dispune de un număr de 247 locuri de parcare pentru public şi 10 locuri de parcare pentru autovehiculele persoanelor cu handicap.

Regulamentul privind parcarea cu plată în Cetatea Alba Carolina îl găsiţi AICI.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea