Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Bărbat găsit CARBONIZAT, după ce pompierii au stins un incendiu de vegetație, lângă un drum național

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Bărbat găsit CARBONIZAT, după ce pompierii au stins un incendiu de vegetație, lângă un drum național

În cursul zilei de sâmbătă, un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce pompierii au stins un incendiu de vegetație într-un cartier de la marginea municipiului Focșani.

„Un apel la numărul unic de urgenţă 112 primit sâmbătă, în jurul orei 11,55, anunţa un incendiu de vegetaţie uscată în zona de sud a municipiului Focşani.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, la faţa locului ardea vegetaţia pe o suprafaţă de circa 200 metri pătraţi.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma incendiului a fost identificată o persoană carbonizată de sex masculin”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

„Din primele date, în urma unui incendiu de vegetație, un bărbat, neidentificat până la acest moment, în timp ce se afla pe un teren la aproximativ 2 km de DN 2 E 85, în zona de sud a municipiului, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control”, spun reprezentanții Poliției Vrancea.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele incendiului şi împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

Sursa: g4media.ro, stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea