Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Şibot arestat pentru tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Şibot a fost arestat preventiv miercuri, 18 aprilie pentru o perioadă de 29 de zile întrucât cu 3 zile înainte a lovit cu toporul un tânăr în antebraţul mâinii drepte provocându-i acestuia o fractură deschisă.

 Victima, în vârstă de 28 de ani a fost cea care în seara zilei de 14 aprilie a anunţat poliţiştii Secţiei de Politie Rurală nr.2 Vinţu de Jos cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se aflau pe DJ 107 A, pe raza localităţii Saracsău, între R.C.L. de 28 de ani şi B.I., de 59 de ani, ambii din localitatea Şibot, a avut loc un conflict spontan, împrejurare în care tânărul a fost lovit peste antebraţul mâinii drepte.”

Din cauză că tânărul a suferit o rană adâncă şi fractură deschisă cu incizie musculară, acesta a rămas internat în spitalul din Alba Iulia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală pentru ai fi salvat braţul.

În urma examinărilor medicale specialiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba au stabilit că leziunile suferite de victimă sunt de apărare. Reiese astfel că R.C.L. s-a apărat de lovitura toporului ridicând mâna dreaptă şi evitând probabil să fie rănit într-o zonă mai vulnerabilă.

Luându-se în considerare concluziile medico – legale formulate de medici poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Alba au declinat competenţa acestui caz în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea de către acesta a infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă în public. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-au reţinut pe agresor pentru de 24 ore, iar miercuri  l-au prezentat pe B.I. Tribunalului Alba care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea