Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sibiu, prins într-un supermarket din Sebeș încercând să plece cu produse alimentare fără să le plătească

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tentativă de furt de caşcaval, cafea şi kaizer dintr-un supermarket din Sebeș.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “este vorba de un bărbat domiciliat pe raza comunei Cristian, judeţul Sibiu care miercuri, 28 ianuarie, la ora 14.00, a încercat să părăsească incinta unui supermarket din municipiul Sebeş fără să plătească produsele aflate asupra sa.

Bărbatul de 40 de ani, identificat ulterior ca fiind Pătru F., trezise suspiciuni personalului de securitate a magazinului, iar acesta a anunţat jandarmii. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a constatat că avea ascunse în îmbrăcăminte mai multe bucăţi de caşcaval, pachete de cafea şi diverse sortimente de produse din carne, în special kaizer. Produsele au fost predate administratorului magazinului şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea