Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Lopadea Nouă reţinut pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti – a încălcat interdicția de a se apropia de casa părintească și de tatăl său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Lopadea Nouă, ce a fost prins în flagrant delict, în timp ce încălca un ordin de protecţie emis de Judecătoria Aiud. Bărbatului îi era interzis să se apropie de locuinţa părinţilor săi şi ar fi trebuit să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de tatăl său.

La data de 29.02.2016, poliţiştii Postul de Poliţie Lopadea Nouă l-au depistat, în flagrant delict, pe F.V., de 49 de ani, din Aiud, în timp ce se afla în curtea locuinţei tatălui său din comuna Lopadea Nouă, cu toate că împotriva sa, printr-un ordin de protecţie, emis în baza unei sentinţe pronunţată de Judecătoria Aiud, a fost dispusă evacuarea din domiciliul părinţilor săi, pe o perioadă de 6 luni, precum şi obligarea acestuia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri, faţă de tatăl său şi de locuinţa acestuia şi interzicerea oricărui contact cu acesta, pe perioada de 6 luni.

Faţă de F.V. a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cauză să se facă propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea