Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat, din Feneș, surprins în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul unui autocamion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Zlatna l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat, imediat după ce a furat combustibil din rezervorul unui camion parcat pe raza localităţii Feneş. Este cercetat pentru furt calificat.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, un cetăţean din Feneş a observat o persoană în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul camionului său,  parcat    într-un depozit de pe raza localităţii Feneş.

În momentul în care şi-a dat seama că a fost observat de către proprietarul camionului, bănuitul de furt a încercat să-şi asigure scăparea, demarând cu autoturismul său şi abandonând cei 50 de litri de motorină furaţi.

Păgubitul a sesizat poliţia, prin 112, iar în zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant, poliţiştii au reuşit să identifice, pe raza localităţii Feneş, autoturismul folosit de persoană bănuită de furt precum şi pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Zlatna, ce ar fi sustras motorina din rezervorul camionului.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea