Bărbat, din Feneș, surprins în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul unui autocamion

Poliţiştii din Zlatna l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat, imediat după ce a furat combustibil din rezervorul unui camion parcat pe raza localităţii Feneş. Este cercetat pentru furt calificat.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, un cetăţean din Feneş a observat o persoană în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul camionului său,  parcat    într-un depozit de pe raza localităţii Feneş.

În momentul în care şi-a dat seama că a fost observat de către proprietarul camionului, bănuitul de furt a încercat să-şi asigure scăparea, demarând cu autoturismul său şi abandonând cei 50 de litri de motorină furaţi.

Păgubitul a sesizat poliţia, prin 112, iar în zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant, poliţiştii au reuşit să identifice, pe raza localităţii Feneş, autoturismul folosit de persoană bănuită de furt precum şi pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Zlatna, ce ar fi sustras motorina din rezervorul camionului.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Nelutu 16 ianuarie 2018 at 21:52

“Vulpoiule” ai imbulinat-o.Era si cazul dupa atatea furturi.Cei de la Security te-au iertat ca si Vintan Pavel Ilie caruia i-ai furat pana si detergentul pentru vase,ca sa nu mai zicem de cabana “pescarie” din Fenesasa,ai ras-o complet.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...