// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din Deva, reținut pentru FURT. A sustras unei femei, aflată într-o instituţie medicală din Alba Iulia, portmoneul cu bani

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Hunedoara ce este bănuit de comiterea unui furt dintr-o instituţie din Alba Iulia. Pentru documentarea activităţii sale infracţionale, poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa.

La data de 16 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic, l-au identificat pe un bărbat 46 de ani, din Deva, judeţul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost sesizat poliţiei la data de 3 mai a.c.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 3 mai a.c., în timp ce se afla într-o instituţie medicală din Alba Iulia, bărbatul ar fi profitat de aglomeraţie şi i-ar fi sustras unei femei, din geantă, portmoneul în care avea suma de 1.450 lei, carduri şi documente personale.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei bănuite, poliţiştii au efectuat o percheziție la domiciliul său din municipiul Deva.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419