Ziarul Unirea
 

Bărbat din Cugir, reținut pentru furt din magazia unei societăţi comerciale din oraş. Este bănuit și de alte infracțiuni

Doi bărbaţi din Cugir au fost identificaţi de poliţiştii, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din magazia unei societăţi comerciale din oraş. Poliţiştii au constatat că unul dintre bărbaţi este bănuit şi de comiterea altor două furturi din societăţi comerciale şi l-au reţinut.

 La data de 26 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe doi bărbaţi de 33 şi 30 de ani, din Cugir, ca persoane bănuite de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 16 aprilie a.c.,

Se pare că, cei doi bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în magazia unei societăţi comerciale din oraş şi ar fi sustras 330 de metri de cablu electric.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul de 33 de ani, cunoscut cu antecedente penale, este bănuit şi de comiterea altor două furturi din societăţi comerciale din Cugir, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare şi nealimentare.

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 aprilie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...