Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din comuna Valea Lungă, găsit mort, într-un pârâu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată joi, 15 noiembrie, ora 11.05, că într-un pârâu, situat în zona ,,La sonde”, în apropiere de DJ 142 K, se află cadavrul uni bărbat.

La faţa locului s-au deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Blaj şi lucrătorii Postului de Poliţie Valea Lungă care au constatat că în şanţul de cca. 50 de cm adâncime se afla cadavrul lui B.V., de 51 de ani, din localitatea Lodroman, comuna Valea Lungă, în imediata apropiere fiind găsită o bicicleta acestuia.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalul Municipal Blaj unde, în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că decesul a fost cauzat de traumatismul cranio-cerebral suferit în urma căderii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

După ce a produs un accident în Alba Iulia, un bărbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru că au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce a produs un accident în Alba Iulia, un bărbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru că au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest Un bărbat care a amenințat cu moartea 3 polițiști, care au intervenit după ce acesta a produs un accident rutier, a fost condamnat penal pentru ultraj. Faptele pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea