Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Cîmpeni, reţinut de poliţişti după ce a intrat cu forța peste o tânără din Baia de Arieş pe care a agresat-o

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei  oraşului Baia de Arieş au început urmărirea penală şi a au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.N.C., un bărbat de 32 de ani, din oraşul Cîmpeni, judeţul Alba, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina învinuitului s-a reţinut faptul că în data de 23 septembrie 2013, în jurul orelor 04,00, fiind sub influenţa alcoolului, a distrus uşa de acces şi a pătruns fără drept în apartamentul unei tinere în vârstă de 22 de ani, din Baia de Arieş pe care a agresat-o, cauzându-i leziuni corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 25 septembrie, F.N.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.”

UPDATE: În data de 25.09.2013, F.N.C., de  32 de ani, din Cîmpeni, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi a emis pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Programul „Euro 200” pentru elevi și studenți. Calendarul pentru cumpărarea de calculatoare subvenționate

Unirea Ziarul

Publicat

în

Programul „Euro 200” pentru elevi și studenți. Calendarul pentru cumpărarea de calculatoare subvenționate În „Monitorul Oficial al României” nr. 329/10.04.2024 a fost publicat Ordinul nr. 4.138/03.04.2024 prin care Ministerul Educației a stabilit calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare pentru anul 2024. Potrivit documentului, elevii și studenții până la 26 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea