Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bărbat din Botoșani, reținut de polițiștii din Alba: I-a spus unui bătrân de 81 de ani din Mirăslău că a rămas cu mașina în pană, i-a cerut ajutor și pe urmă i-a furat 2.500 de lei din casă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

retinuti 2Poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău împreună cu poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Aiud şi cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Unirea au identificat un bărbat de 49 de ani care a sustras suma de 2.500 lei de la o persoană din comuna Mirăslău.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 octombrie 2016, poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 21.10.2016,  în jurul orei 14.00, la domiciliul lui V.D. de 81 de ani, din comuna Mirăslău, s-a prezentat un bărbat care i-a cerut acestuia un împrumut în sumă de 200 lei întrucât a rămas cu autoturismul în pană.

V.D. a înmânat acelui bărbat suma de bani solicitată, au purtat diverse discuții în interiorul locuinței și au părăsit imobilul împreună.

La întoarcerea în locuință, persoana vătămată, V.D.,  a observat faptul că din imobil îi lipsea suma de 2.500 lei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău, care, împreună cu poliţiştii Secției de Poliție Rurală Aiud şi cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Unirea, în urma cercetărilor efectuate, au reuşit să-l identifice pe H.T., de 49 de ani, din comuna Blândeşti, judeţul Botoşani, ca fiind principalul suspect de comiterea acestei fapte.

Faţă de H.T., Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt.

De asemenea, a fost luată măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea