// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din Blaj, cercetat penal pentru furt calificat. A sustras mai multe bunuri dintr-o mașină parcată

Poliţiştii din Blaj îl cercetează penal pe un bărbat din municipiul Blaj  care a sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuinţe din str. Luncii, municipiul Blaj, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, în data de 06.07.2017,  Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat de 51 de ani, din Blaj, judeţul Alba, cu privire la comiterea unui furt din propriul automobil parcat în curte.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 13.07.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat pe S.V. de 36 de ani din Blaj, care sustras mai multe bunuri (radiator, chei, cleşti etc.), dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuinţe din str. Luncii, municipiul Blaj, jud. Alba.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părţii vătămate, iar faţă de bărbat a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419