Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Blaj, cercetat penal pentru furt calificat. A sustras mai multe bunuri dintr-o mașină parcată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj îl cercetează penal pe un bărbat din municipiul Blaj  care a sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuinţe din str. Luncii, municipiul Blaj, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, în data de 06.07.2017,  Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat de 51 de ani, din Blaj, judeţul Alba, cu privire la comiterea unui furt din propriul automobil parcat în curte.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 13.07.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat pe S.V. de 36 de ani din Blaj, care sustras mai multe bunuri (radiator, chei, cleşti etc.), dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuinţe din str. Luncii, municipiul Blaj, jud. Alba.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părţii vătămate, iar faţă de bărbat a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea