Bărbat din Alba Iulia, arestat preventiv după ce a furat cablu de la rețeaua de semnalizare și dirijare a căii ferate

Un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia a fost prins, în flagrant, de poliţiştii de la transporturi, imediat după ce a furat cabluri din infrastructura feroviară.  

Este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.

La data de 10 martie a.c., poliţiştii Serviciului Transporturi – Post Poliţie Transport Feroviar Alba Iulia, l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, imediat după ce a secţionat cablu de la reţeaua de semnalizare şi dirijare a căii ferate dintre Alba Iulia şi Vinţu de Jos, cu scopul de a-l sustrage.

Prin fapta comisă, bărbatul a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată însă, datorită intervenţie prompte a celor responsabili, nu au fost înregistrate evenimente negative.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi ulterior instanţei de judecată care a dispus cercetare sa în stare de arest preventiv, în baza unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Mircea 12 martie 2018 at 14:46

Era de fer ?

ZAU 12 martie 2018 at 21:41

Da cupru,mânca-ți-as?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...