Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba Iulia, arestat preventiv după ce a furat cablu de la rețeaua de semnalizare și dirijare a căii ferate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia a fost prins, în flagrant, de poliţiştii de la transporturi, imediat după ce a furat cabluri din infrastructura feroviară.  

Este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.

La data de 10 martie a.c., poliţiştii Serviciului Transporturi – Post Poliţie Transport Feroviar Alba Iulia, l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, imediat după ce a secţionat cablu de la reţeaua de semnalizare şi dirijare a căii ferate dintre Alba Iulia şi Vinţu de Jos, cu scopul de a-l sustrage.

Prin fapta comisă, bărbatul a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată însă, datorită intervenţie prompte a celor responsabili, nu au fost înregistrate evenimente negative.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi ulterior instanţei de judecată care a dispus cercetare sa în stare de arest preventiv, în baza unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea