Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Aiud, REȚINUT de polițiști după ce și-ar fi amenințat și agresat soția

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Aiud, REȚINUT de polițiști după ce și-ar fi amenințat și agresat soția

La data de 14 februarie 2023, polițiștii de ordine publică din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinului de protecție.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în cursul zilei de ieri, 13 februarie, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi mers la locuința fostei sale concubine, cu toate că, printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Aiud, în luna noiembrie 2022, avea obligația să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de acesta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bărbatul ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o pe fosta sa parteneră și a fost depistat, în flagrant delict, de către o patrulă de poliție, în timp ce se afla în locuința femeii. A fost condus la sediul poliției unde a fost audiat, iar ulterior a fost reținut.

În cursul zilei de azi, 14 februarie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: ”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc în lunea Paștelui la Șugag. 14 perechi de tineri căsătoriți au pregătit bucate alese şi au primit daruri pentru casă în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc în lunea Paștelui la Șugag. 14 perechi de tineri căsătoriți au pregătit bucate alese şi au primit daruri pentru casă în acest an Un obicei unic în ţară, vechi de sute de ani, are loc și în 2024, în a doua zi de Paște, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea