Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Aiud, greu de oprit la petrecere, scos cu jandarmii afară din cârciumă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Azi-noapte, un bărbat din Aiud a vrut ca petrecerea să continue şi, supărat că nu mai primeşte de băut, a intrat în conflict cu  personalul unui local. Au intervenit jandarmii, l-au evacuat şi l-au sancţionat contravenţional  cu amendă în valoare de 500 de lei.

Potrivit Maiorului Jurcoveţ Cosmin, ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul, “în urma verificărilor s-a stabilit că este vorba de un localnic – Ioan G. (38 de ani) – care, miercuri, 24 septembrie, la ora 22.30, a intrat în conflict cu personalul de serviciu al unui bar situat pe strada Mihai Viteazul din localitate. Aflat în avansată stare de ebrietate şi nemulţumit că barmanul, o femeie, a refuzat să-l servească în continuare cu alcool, bărbatul a încercat să o convingă să revină asupra deciziei, înjurând-o şi ameninţând-o cu bătaia.

Intenţionând să chefuiască, conform propriilor spuse,  “până cântă cocoşii”, a proferat obscenităţi şi la adresa celorlalţi clienţi, deoarece aceştia luaseră atitudine împotriva lui şi încercaseră, fără succes, să-l calmeze. Au reuşit să-l calmeze jandarmii din Aiud, care, anunţaţi fiind prin apel la 112, au intervenit de urgenţă şi au aplanat incidentul. Fiind găsit vinovat că nu a părăsit incinta la cererea îndreptăţită a personalului şi pentru că a proferat injurii şi ameninţări, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Cu scop preventiv, supunem atenţiei cetăţenilor că refuzul consumatorului de a părăsi un local public în care se consuma băuturi alcoolice, după ora de închidere sau la cererea îndreptăţită a unui salariat al localului, se sancţionează cu amendă de la 100 lei la 500 de lei. Totodată, reamintim că servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor, constituie contravenţie şi se poate sancţiona tot cu amendă de la 100 la 500 de  lei, dar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea