Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat de 45 de ani, din Valea Lungă, cercetat pentru cumul de infracțiuni rutiere – A condus sub influența alcoolului și cu permisul de conducere suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj l-au reţinut pe un bărbat din comuna Valea Lungă, după ce acesta a fost depistat conducând un autoturism având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 22 octombrie 2018, poliţiştii de ordine publică din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Valea Lungă, ce este cercetat pentru conducere cu permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 20 octombrie 2018, în jurul orei 02.10, a condus un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul suspendat.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma analizării medico – legale a mostrelor de sânge recoltate de la bărbat a rezultat valoarea de 1,35 g/l alcool în sânge.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 octombrie 2018, reţinutul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea