Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiști: După „câteva” păhărele și-a bătut cumnatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiști: După „câteva” păhărele și-a bătut cumnatul

La data de 22 februarie 2024, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliței Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 22 februarie 2024, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe cumnatul său, în vârstă de 25 de ani, provocându-i o leziune la palma unei mâini.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, față de bărbat, acestuia fiindu-i interzis să se apropie de cumnatul său.

În cursul zilei de azi, 23 februarie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea