// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bănuit de comiterea unui furt, un bărbat de 31 de ani este cercetat de poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Rurală Vințu de Jos

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au identificat un bărbat de 31 de ani din Vinţu de Jos,  ca persoană bănuită  de comiterea unui furt din buzunarul unui bărbat, de 42 de ani,  din aceeaşi localitate, faptă sesizată poliţiei duminică, 1 iulie 2018, ora 22.44.

Duminică, 1 iulie a.c., poliţiştii Secției nr. 2 Politie Rurala Vințu de Jos au identificat un bărbat de 31 de ani din Vinţu de Jos,  ca persoană bănuită  de comiterea unui furtului sumei de 100 de lei din buzunarul unei persoane din aceeaşi localitate, faptă sesizată poliţiei în aceeaşi zi, la ora 22.44.

Din cercetări a rezultat că în aceeași zi, profitând de neatenţia persoanei vătămate, bărbatul  a sustras din buzunarul acesteia, suma de 100 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt.